Romantikáztam

Ez sem spéci dolog de még ilyet sem fűztem, ki kellett próbálnom. A karkötő színe tetszik, de elég batárra sikerült, annak olló lesz a további sorsa, a krizokolla- és jádegolyókból fűzött kis fülbevaló nagyon tetszik, őt megtartom.



minta / pattern : crystal bangle (bead infinitum)

Erdei tündér gyöngyhímzett szett / Forest fairy bead embroidered set




A szülinapi játékra készült medál alapján, kicsit más az alakja, ezúttal fülbevalók is készültek hozzá.

Apróságok






Orchideák / Orchids

Narnacsos, lilás színben, van még azért hová fejlődni de elsőre nem olyan rossz :)




 Ugyanebből a színből aztán készültek még kis frangipani-szerű trópusi virágos fülbevalók is


Lampwork Diva Giveaway



Metál medál

A metálos fülikhez kiegészítésként.



Hogy ne csináljak megint külön posztot a régi cuccaimnak, itt mutatom meg 15 éves kori hobbimat, kár hogy későn jutott eszembe, megint kipróbálnám a szalmafonást, de gondolom már nincs miből ilyenkor.





Bogyós

 





Játék / Laura's giveaway

Mostanában nagy munkában vagyok (Perleu4U Bellatrix játékára készítem a művet) így nagyon nem tudok mit mutogatni. Játék viszont van bőven, így jelentkeztem egyre megint, Laura-nál, aki gyönyörű lámpagyöngyöket készít.


Sorsoltam!

Összesen 34 komment érkezett a játékra (Anna jelentkezésével együtt, aki a szolgálati közleménynél hagyott megjegyzést).

A nyakék nyertese:

 Frihanna!

A fülbevalók új tulajdonosa:
PunkyJazz

Aki a 31%-os kedvezményt kapja:
Rozfi, ő tehát a nem akciós ékszerek közül választhat egyet, amit kedvezményesen vásárolhat meg. Ha ő nem talál kedvére valót, arra az esetre sorsoltam egy "tartalékost" is, de egyelőre nem hirdetem ki a nevét, csak ha úgy hozza a helyzet :) (update: rozfi élt a lehetőséggel)


Köszönöm a sok szülinapi jókívánságot és hogy ennyien jelentkeztetek a játékra! Remélem az ékszerek nyertesei örülnek a nyereményeknek és élőben is tetszeni fog nekik :) Írjatok nekem e-mailt, hogy hová küldhetem a nyereményt! Rozfi, te is írj nekem e-mailt, hogy szeretnél-e valamit a boltomból! Ezt mondjuk 1-2 héten belül meg kellene beszélni, ha addig nem sikerül akkor a 4. kisorsolt játékos kapja meg a lehetőséget :)

Gratulálok  nyerteseknek és mindenkinek köszönöm a részvételt, szeretettel várlak titeket majd a következő játékomra!

Szolgálati közlemény

Mivel hétfőn nem fogok tudni sorsolni (közbejött valami), a jelentkezés határidejét hétfő (szept. 6) éjfélre módosítom, ha van kedvetek, jöhettek még! :) Sorsolás pedig kedden lesz (remélem).

Levelet kaptam lájf!

Mégpedig Szanditól (Sesame), már megint, teljesen elkényeztet :) Én meg szégyellem magam mert szőrén-szálán eltűnt a csomag amit én küldtem neki nemrég, no de majd lesz kárpótlás azért :)
Szóval ezt a gyönyörű buborékos finom kis fülbevalót kaptam ajándékba, nagyon-nagyon tetszik, nagyon örülök neki! :) (tőle lopom a képet, mert épp töltöm az fényképezőm aksijait)







Zoknis Panka és Berjo játékai mellett ma jelentkeztem Simone (PERLE4U) játékára is. Duplán jó, sőt triplán, mert megkaptam a gyönyörű Bellatrix mintáját,  tökjó lesz megfűzni (bár nekem még elég bonyolult, az biztos), és még nyerni is lehet.

Bőrök / Leather

Levelek, őszre

Könyvtárosoknak, naplóíróknak

(Ilyen minikönyvet egy külföldi oldalon láttam régebben, de már nem emlékszem hol, szóval nem saját ötletem, de nagyon aranyosnak találtam.)

És még mindig kávémánia



Related Posts